Πιέζει ο Πόποβιτς, στο... ψάξιμο η Φουενλαμπράδα

Πιέζει ο Πόποβιτς, στο... ψάξιμο η Φουενλαμπράδα

Πιέζει ο Πόποβιτς, στο... ψάξιμο η Φουενλαμπράδα

bet365

Ο Μάρκο Πόποβιτς βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της περιφέρειας και φέρεται να πιέζει τη Φουενλαμπράδα ώστε να τον αποδεσμεύσει.

Ο 34άχρονος Κροάτης γκαρντ αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Φουενλαμπράδα και κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα του Τσάβι Πασκουάλ που αναζητά τον αντικαταστάτη του τραυματία Μάικ Τζέιμς.

Ο προπονητής της Φουενλαμπράδα, Χοσέ Ραμόν Κουσπινέρα, εξήγησε μεν στο gazzetta.gr ότι δεν υπάρχει προσφορά για τον Πόποβιτς ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κροάτης πιέζει την ομάδα του ώστε να τον αποδεσμεύσει και να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους».

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης στην Ισπανία με ρεκόρ 1-5 και σήμερα (5/11, 19:30) υποδέχονται τη Βαλένθια για την 7η αγωνιστική της Liga Endesa. Για να δοθεί, λοιπόν, το «ΟΚ» ώστε ο Πόποβιτς να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη στο rotation της Φουενλαμπράδα, έχοντας 10.3 πόντους και 3 ασίστ μ.ό. φέτος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα