Παππάς: «Όπως νικήσαμε στο Μπάμπεργκ, έτσι χάσαμε»

Παππάς: «Όπως νικήσαμε στο Μπάμπεργκ, έτσι χάσαμε»

Gazzetta team
Παππάς: «Όπως νικήσαμε στο Μπάμπεργκ, έτσι χάσαμε»
Ο Νίκος Παππάς ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όπως τόνισε μετά το το ματς δεν έριξε την ήττα στην διαιτησία, αλλά στα λάθη της ομάδας του.

«Όταν χάνεις ένα ματς με αυτό τον τρόπο, μένει η πίκρα. Τι να κάνουμε, έτσι είναι το μπάσκετ... Όπως νικήσαμε στο Μπάμπεργκ, χάσαμε εδώ» ήταν τα πρώτα λόγια του 26χρονου γκαρντ στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

«Η ομάδα έχει χτιστεί σε πολύ γερές βάσεις από τον κόουτς Πεδουλάκη. Όπως έχουν τα πράγματα, ο κόουτς έφυγε και ήρθε ένας άλλος σπουδαίος κόουτς, που έχει βάλει το δικό του λιθαράκι και την αύρα. Η ομάδα έχει χτιστεί με πολύ γερό μέταλλο και όλοι είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Για τα χαμένα ριμπάουντ είπε ότι «γνωρίζαμε ότι η Εφές είναι μια ιδιαίτερη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ, αφού μπορεί 4 και 5 παίκτες να πάνε στο ριμπάουντ. Αυτό μπορεί να στοιχίσει στο αμυντικό transition και πρέπει να έχεις μεγάλη συγκέντρωση και τύχη για να τα καταφέρεις. Μερικές φορές όσο και αν είσαι πρόθυμος να βάλεις το κορμί σου η μπάλα μπορεί να σε αδικήσει. Δεν κάναμε καλή δουλειά. Στην παράταση δεν τα καταφέραμε και κάναμε κάποιες κακές επιλογές. Θα μπορούσαμε όμως να πάρουμε το παιχνίδι».

Όσο για τη διαιτησία; «Δεν θεωρώ ότι μου έγινε κάποιο φάουλ που δεν σφυρίχτηκε. Ήταν σκληρή η άμυνα της Εφές, αλλά όχι κάτι μη φυσιολογικό, αλλά δεν στοίχισε η διαιτησία. Μην κρυβόμαστε, ακόμα και στο ΟΑΚΑ μπορούμε να πάρουμε κάποιο σφύριγμα, το ίδιο μπορεί να γίνει στο ΣΕΦ ή στη Μαδρίτη όπου οι γηπεδούχοι παίρνουν κάποια σφυρίγματα. Έτσι είναι το μπάσκετ».