«Δεν υπάρχει προσφορά για τον Πόποβιτς»

«Δεν υπάρχει προσφορά για τον Πόποβιτς»

«Δεν υπάρχει προσφορά για τον Πόποβιτς»

bet365

O προπονητής της Φουενλαμπράδα, Χοσέ Ραμόν Κουσπινέρα, μίλησε στο gazzetta.gr για τον Μάρκο Πόποβιτς και το ενδεχόμενο μετακίνησης του Κροάτη γκαρντ στον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωση του Μάρκο Πόποβιτς ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό που αναζητά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στην περιφερειακή γραμμή έπειτα από τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς.

Ο 34άχρονος Κροάτης γκαρντ (1μ.82) δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φουενλαμπράδα όπου χρησιμοποιείται περισσότερο ως «2», έχοντας 10.3 πόντους και 3 ασίστ μ.ό. σε τρεις αγώνες στη Liga Endesa με τους Μαδριλένους που φιγουράρουν στην τελευταία θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 1-5.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της Φουενλαμπράδα, Χοσέ Ραμόν Κουσπινέρα, ο οποίος αναφέρθηκε στην προοπτική της μετακίνησης του Πόποβιτς στον Παναθηναϊκό.

«Αυτή τη στιγμή ο Πόποβιτς είναι παίκτης της Φουενλαμπράδα. Οι φήμες είναι φήμες! Δεν έχει υπάρξει κάποια προσφορά από τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει τις επόμενες ώρες αλλά ο Πόποβιτς έχει συμβόλαιο μαζί μας. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει προσφορά για τον παίκτη από την ελληνική ομάδα. Όλα είναι φήμες» ανέφερε o 46άχρονος κόουτς των Μαδριλένων.

Μένει να αποδειχθεί αν ο Παναθηναϊκός ασχοληθεί «ζεστά» με το ζήτημα της απόκτησης του Πόποβιτς, προσθέτοντας μια ποιοτική λύση στην περιφέρεια με έναν παίκτη που έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου παρά τα λεγόμενα του προπονητή της Φουενλαμπράδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα