Κώττας: «Στο ΟΑΚΑ για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Κώττας: «Στο ΟΑΚΑ για το καλύτερο αποτέλεσμα»

bet365

O Θωμάς Κώττας γράφει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (5/11, 17:00) και τονίζει πως η πίστη στον εαυτό τους είναι το καλύτερο όπλο.

Ο σέντερ του Ρεθύμνο έγραψε στο blog του στο esake.gr:

«Καλησπέρα για 5η φορά από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Για ακόμη μία εβδομάδα είμαι ξανά στην ευχάριστη θέση να γράψω για ακόμα μία επιτυχία της ομάδας μου αλλά και να εκφράσω την τις δυσκολίες που παρουσιάζει η αυριανή αναμέτρηση.

Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο Λαύριο και μετά την ήττα μας από τον Απόλλωνα, η νίκη ήταν «μονόδρομος». Το άγχος φυσικά ήταν στην δική μας μεριά, αλλά είχαμε πεισμώσει όλοι για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα αλλά και να παρατείνουμε το αήττητο στο «»Μελίνα Μερκούρη». Τελικώς, τα καταφέραμε, χωρίς βέβαια η εμφάνιση μας να είναι ιδανική, αλλά σε τέτοιου είδους ματς το αποτέλεσμα μετράει περισσότερο. Για αυτό το λόγο θέλω να εκφράσω να συγχαρώ την ομάδα μου αλλά και τον κόσμο, ο οποίος για ακόμη μία φορά ήταν άψογος.

Τώρα, μπροστά μας έχουμε ένα από τα δυσκολότερα ματς που θα παίξουμε την φετινή σεζόν. Αύριο, θα αγωνιστούμε στο ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσουμε την σπουδαία και δυνατή ομάδα της ΑΕΚ. Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι μία πρόκληση για να δείξουμε για άλλη μία φορά την αγωνιστική ικανότητα μας. Από τέτοιου είδους παιχνίδια μόνο κέρδη μπορείς να έχεις, ενώ μία καλή εμφάνιση θα τονώσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση μας.

Μπορεί η ΑΕΚ να αποτελεί ένα από τα «μεγαθήρια» της Basket League αλλά δεν μας φοβίζει. Έχουμε μάθει να «παλεύουμε» και να διεκδικούμε όλα τα ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Σαν ομάδα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και γιατί όχι και τη νίκη. Η πίστη στους εαυτούς μας είναι το μεγαλύτερο «όπλο» μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα