Λέικερς - Ουόριορς 117-97

Λέικερς - Ουόριορς 117-97

bet365

Νέα βαριά ήττα για τους Ουόριος, που έπεσαν θύμα του «δικού τους» Λουκ Ουόλτον στο 117-97 από τους Λέικερς.

Το... καμπανάκι των Σπερς, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για τους Ουόριορς, που γνώρισαν νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά με 117-97 από τους Λέικερς στο Λος Άντζελες. Ο πρώην βοηθός του Στιβ Κερ, Λουκ Ουόλτον, στον οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό το περσινό ρεκόρ των «μαχητών», πλήγωσε την πρώην του ομάδα που αν και... βαφτίστηκε πριν από την σεζόν μεγάλο φαβορί, ακόμα δε μπορεί να σταθεί στο ύψος του συγκεκριμένου τίτλου.

Τα ποσοστά των Ουόριος στις προσπάθειες για τρίποντο ήταν τραγικά, μόλις 16%, κάτι που είχε να γίνει από τις αρχές του περασμένου Μάρτη, όταν στο ίδιο γήπεδο σούταραν πίσω από την γραμμή μόλις με 13,3%. Ο Κέβιν Ντουράντ πάλευε μόνος του, αφού είχε 27 πόντους, ενώ βοήθειες έδωσε και ο Γκριν π[ου σταμάτησε στους 16.

Όμως όταν τόσο το βασικό, όσο και το δεύτερό σου σέντερ μένουν αμφότερα χωρίς πόντο, ενώ οι «διόσκουροι» Κάρι και Τόμσον έχουν από 13 και 10 αντίστοιχα, η ήττα είναι αναπόφευκτη. Ειδικά όταν ο πρώτος, ένας από τους κορυφαίους σουτέρ στην ιστορία, ολοκληρώνει παιχνίδι χωρίς ούτε ένα τρίποντο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από 157 σερί αναμετρήσεις!

Στην αντίπερα όχθη, οι Λέικερς είχαν σε καλή μέρα τον Ράντλ, που σταμάτησε στους 20 πόντους και μάζεψε και 12 ριμπάουντ, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσαν και αρκετοί παίκτες από τον πάγκο, όπως ο Ουίλιαμς που έφτασε επίσης τους 20 και ο Ίνγκραμ με άλλους 12 πόντους.

 

NBA Τελευταία Νέα