Ιτούδης: «Δεν διέκρινα εκνευρισμό λόγω της διαιτησίας»

Ο Δημήτρης Ιτούδης πιστεύει πως οι παίκτες του Ολυμπιακού εκνευρίστηκαν επειδή δεν τους έβγαινε το παιχνίδι κι όχι λόγω της διαιτησίας.

Ιτούδης: «Δεν διέκρινα εκνευρισμό λόγω της διαιτησίας»

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ ανέφερε μετά τη νίκη στο ΣΕΦ: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο παρκέ, δείξαμε αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό και ξέραμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με ξεκάθαρες ιδέες στο παιχνίδι του, έχει αλλάξει πολλά φέτος, τρέχει περισσότερο και παίζουν με πολλή δύναμη διεκδικώντας τα επιθετικά ριμπάουντ. Το γεγονός ότι ελέγξαμε τα ριμπάουντ, δεν τους επιτρέψαμε να τρέξουν και τους υποχρεώσαμε σε πολλά λάθη, με τον Σπανούλη που είναι από τους κορυφαίους παίκτες, ήταν πολύ σημαντικό. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κυριαρχήσαμε, κρατήσαμε τον Ολυμπιακό σε μόλις επτά πόντους κι αυτό δείχνει το χαρακτήρα μας. Είπα στους παίκτες μου να συνεχίσουμε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι αρχίσαμε κακά το τρίτο δεκάλεπτο πετύχαμε κάποια μεγάλα σουτ που μας κράτησαν μπροστά. Ελέγξαμε το ρυθμό κι όταν ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε χαμηλά σχήματα και κερδίσαμε. Είναι μια μεγάλη νίκη σε έναν μαραθώνιο και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Το καλό είναι πως μετά το κακό μας παιχνίδι με τη Σαράτοφ αντιδράσαμε σωστά».

Για το αν ήταν εκνευρισμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού από τη διαιτησία: «Δεν θεωρώ ότι εκνευρίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού από τους διαιτητές. Εκτός κι αν υπάρχει κάποια δήλωση που δεν έχω υπόψη μου. Δεν διέκρινα εκνευρισμό, εμείς κοιτούσαμε το παιχνίδι».