Σίμονς: «Στο NCAA κερδίζουν όλοι εκτός από τους παίκτες!»

Σίμονς: «Στο NCAA κερδίζουν όλοι εκτός από τους παίκτες!»

Gazzetta team
Σίμονς: «Στο NCAA κερδίζουν όλοι εκτός από τους παίκτες!»

bet365

Ο Μπεν Σίμονς έκανε θραύση στο NCAA με το LSU και πλέον κατηγορεί το... σύστημα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα κολεγιόπαιδα.

Ήταν εκείνος για τον οποίο ο Μάτζικ Τζόνσον ανέφερε πως «είναι ο καλύτερος all around παίκτης που έχω δει μετά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς». Ο Μπεν Σίμονς, ο οποίος έγινε πικ στο Νο.1 του Draft από τους Σίξερς ωστόσο θα αργήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση αφού υπέστη κάταγμα στο πόδι, εξαπέλυσε επίθεση στο σύστημα λειτουργίας του NCAA, εξηγώντας ότι οι σπουδές δεν έχουν κανένα νόημα!

«Το NCAA είναι πραγματικά χάλια! Όλοι βγάζουν λεφτά εκτός από τους παίκτες! Είμαστε εκείνοι που σηκωνόμαστε από πολύ νωρίς ώστε οι ομάδες μας να είναι οι καλύτερες, κάνουμε ό,τι μας ζητούν και δεν παίρνουμε τίποτα. Επικαλούνται συνεχώς την εκπαίδευση...» εξήγησε αρχικά ο 20άχρονος φόργουορντ στο «One and Done», το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής στο Showtime Sports.

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας ότι το NCAA τον χρησιμοποίησε ώστε να βγάλει χρήματα κι ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να γίνει «η φωνή των αθλητών των κολεγίων» μετά την αποχώρησή του από το LSU. «Επιμένω ότι το NCAA είναι μπερδεμένο! Δεν πληρώνομαι από κάπου για να τα λέω όλα αυτά. Nιώθω σαν να χάνω την ώρα μου στο κολέγιο. Οι σπουδές δεν έχουν κανένα νόημα».

 

NBA Τελευταία Νέα