Σαρίτσα: «Παίξαμε έξυπνα και επιθετικά»

Σαρίτσα: «Παίξαμε έξυπνα και επιθετικά»

bet365

Ο Ουφούκ Σαρίτσα χαρακτήρισε ως το πιο δύσκολο ματς που έπαιξαν μακριά από την έδρα τους απέναντι στην ΑΕΚ και τόνισε πως υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά.

Ο προπονητής της Μπεσίκτας είπε για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ: «Κάναμε πολύ καλή δουλειά απόψε. Παίζαμε για τέταρτη φορά το τελευταίο δεκαήμερο και δεν ήταν εύκολο να νικήσεις την ΑΕΚ εδώ. Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας εκτός έδρας, αλλά παίξαμε έξυπνα και επιθετικά. Ελέγξαμε τον ρυθμό και με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο είχαμε το πάνω χέρι. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και η νίκη μας είναι πολύ σημαντική. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο γκρουπ, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά ματς».

Ο Μάικλ Ρολ, από την πλευρά των παικτών: «Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά από την αρχή και το καταφέραμε. Η ΑΕΚ έχει πολύ ταλέντο και έπαιζε στην έδρα της, ωστόσο, εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τους παίκτες-κλειδιά, παίξαμε σαν σύνολο και εκμεταλλευτήκαμε τα ατού μας στην επίθεση. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και προχωράμε στο επόμενο ματς».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα