Πάει D-League για να βρει ρυθμό ο Παπαγιάννης

Πάει D-League για να βρει ρυθμό ο Παπαγιάννης

Gazzetta team
Πάει D-League για να βρει ρυθμό ο Παπαγιάννης

bet365

O Γιώργος Παπαγιάννης παρέμεινε εκτός 12άδας των Κινγκς στα δύο πρώτα ματς της regular season και όλα δείχνουν ότι θα «υποβιβαστεί» στο NBDL για να βρει ρυθμό.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο Γιώργος Παπαγιάννης επελέγη στο νούμερο 13 του draft από τους Σακραμέντο Κινγκς, το υψηλότερο στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, ξεπερνώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Παράλληλα, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού έδωσε συνέχεια στην παράδοση που έχει δημιουργήσει η χώρα μας στο Draft, αφού η εφετινή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που επελέγη συμπατριώτης μας στη διαδικασία.

Παρ' όλα αυτά, ο 19χρονος πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής στη regular season. Αντίθετα, μένει εκτός 12άδας κι όπως όλα δείχνουν, το «ζέσταμα» για το ντεμπούτο στον «μαγικό κόσμο» του αθλήματος θα γίνει στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, το NBDL, ώστε να βρει ρυθμό και να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Για την ώρα, η front-line των «βασιλιάδων» είναι υπερπλήρης με τους Κουφό, Κάζινς, Κόλεϊ-Στάιν κι έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Καλιφόρνια, ο general manager της ομάδας, Βλάντο Ντίβατς και ο συνεργάτης του Πέτζα Στογιάκοβιτς, φέρονται να έχουν προκρίνει τη συγκεκριμένη επιλογή για τον Παπαγιάννη.

Πρόθεση των ανθρώπων των Κινγκς είναι να δώσουν στον Έλληνα σέντερ χρόνο συμμετοχής στο NBDL με τη φανέλα των Reno Bighorns (στους οποίους έπαιζε και ο περυσινός του συμπαίκτης Έλιοτ Γουίλιαμς) και να πορευτούν με τους παραπάνω ψηλούς, ενώ είναι στα υπ' όψιν είναι πάντα και το ενδεχόμενο ενός trade, που ίσως να αλλάξει τις ισορροπίες στη γραμμή ψηλών των «Βασιλιάδων» και να δημιουργήσει χώρο και χρόνο για τον Έλληνα ψηλό. Αξίζει να επισημάνουμε ότι και οι τρεις rookies(Λαμπισιέρ & Ρίτσαρντσον) που το Σακραμέντο επέλεξε στο περασμένο draft, δεν έχουν πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής και αρχικά, αναμένεται να έχουν την ίδια τύχη με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα