Αλόνσο: «Γι' αυτό πήραμε τον Μπάντιτζερ» (vid)

Αλόνσο: «Γι' αυτό πήραμε τον Μπάντιτζερ» (vid)

Αλόνσο: «Γι' αυτό πήραμε τον Μπάντιτζερ» (vid)
Ο πρώην ΝΒΑer Τσέις Μπάντιτζερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασκόνια και ο Σίτο Αλόνσο εξήγησε τους λόγους που οι Βάσκοι τον απέκτησαν.

Λίγα λεπτά, λοιπόν, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Fernando Buesa Arena, η Μπασκόνια ενημέρωσε ότι ο Τζέιμς Μπάντιτζερ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Σίτο Αλόνσο ως το τέλος της σεζόν.

«Στόχος μας ήταν να αποκτήσουμε έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει στο physical game και με το περιφερειακό σουτ. Ο Μπάντιτζερ, λοιπόν, έρχεται με τεράστιο κίνητρο! Θα μας δώσει τη φρεσκάδα και την ώθηση που θέλουμε για να γίνουμε πιο επιθετικοί, μαζί με τον Μπομπουά» ανέφερε αρχικά ο κόουτς της Μπασκόνια.

Ο 28άχρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ (2μ.01) έγινε πικ στο Νο. 44 του Draft το 2009 από τους Πίστονς ενώ έχει αγωνιστεί στους Ρόκετς (2009-12), τους Τίμπεργουλβς (2012-15), τους Πέισερς (2015-16) και τους Σανς (2016). Σε οκτώ χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ μέτρησε 7.9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μ.ό. σε 407 ματς.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας με επιστροφή στοιχήματος αν ο Σίγκλετον πετύχει τουλάχιστον 15 πόντους.

Εν συνεχεία μίλησε για το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Αντρέα Μπαρνιάνι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό. «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής. Δεν πρόκειται να βιαστούμε. Θα τον έχουμε ξανά μαζί μας όταν είναι έτοιμος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.