Ιγκουοντάλα: «Γελάω με το 'The block» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ιγκουοντάλα: «Γελάω με το 'The block» (vid)

bet365

Παρόλο που είναι ο πρωταγωνιστής στην πιο αξιομνημόνευτη φάση των Τελικών στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Αντρέ Ιγκουαντάλα δηλώνει θαυμαστής του «Τhe Block», όπως όλοι οι άλλοι.

Ο 6ος παίκτης των Ουόριορς, Αντρέ Ιγκουαντάλα, έλυσε την σιωπή του για την πιο χαρακτηριστική φάση των Τελικών, το «The Block».

Αρχικά ας θυμηθούμε την φάση....

«Γελάω όλη την ώρα με αυτό. Ο κόσμος προσπαθεί να με κοροϊδέψει. Παίρνω όλη μέρα μηνύματα από οπαδούς που μου μιλούν για την τάπα.

Εγώ νοιώθω, ' Φίλε, αυτή η γαμ@@@νη φάση, μου δίνει κίνητρο. Ήμουν φαν της. Αυτή η... φάση ήταν απίστευτη. Όταν έκανε το μπλοκ, είπα ' Γαμώτο, κάποιος πυροβολήθηκε.'

Σκέφτηκα ότι ήταν αστείο. Κάποιος έβγαλε μια ωραία φάση. Τι θες να κάνω; Αν απολαμβάνεις το παιχνίδι, πρέπει να σκέφτεσαι, 'Φίλε, κάναμε μια ωραία φάση. Γά@@σε τα'.

Ο Ιγκουαντάλα έδωσε και μια διαφορετική ερμηνεία της φάσης.

«Ξαναβλέποντας την φάση, και κοιτώντας την από διαφορετική οπτική, θα μπορούσα να είχα καρφώσει. Αλλά ξέρετε ποιος έκανε όλη την ζημιά; Ο Τζέι Αρ Σμιθ την έκανε.

Γιατί σκεφτόμουν να καρφώσω και μετά εκείνος ήρθε για το κλέψιμο και έπρεπε να μετακινήσω την μπάλα. Αν κοιτάξετε, μετακίνησα την μπάλα στο δεξί. Προσπάθησα απλά να τελειώσω την φάση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα