Τον... διακόπτη στο restart ο Παναθηναϊκός

Αντωνία Σπανού
Τον... διακόπτη στο restart ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (28/10, 21:15, ΕΡΤ1) και θέλει να κλείσει την ευρωπαϊκή εβδομάδα με το απόλυτο στις νίκες.

Μια δύσκολη ευρωπαϊκή εβδομάδα ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο «Νίκος Γκάλης» (21:15, EΡΤ1) και θέλει να κάνει το απόλυτο στις νίκες, μετά την επιτυχία της Γερμανίας κόντρα στην Μπάμπεργκ.

Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν την κούραση από το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης και να παρουσιαστούν έτοιμοι κόντρα στους Σέρβους.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, πέρα από το γνωστό του Τζέιμς, και έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους για μια μεγάλη «μάχη».

Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει την έξτρα ώθηση, που χρειάζονται οι «πράσινοι» για να φτάσουν σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά τους οι Σέρβοι ταξίδεψαν χωρίς απουσίες στην Ελλάδα και θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι σε μια πολύ σκληρή έδρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από την μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ήξερες ότι...

O Mάρκο Σιμόνοβιτς έκανε προσωπικό ρεκόρ με 4 κλεψίματα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ τον Δεκέμβριο του 2013

Ο Σίγκλετον έχει ατομικό ρεκόρ τους 17 πόντους που έβαλε με την φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα .

Ο Τζέιμς Γκιστ έχει κάνει ρεκόρ κλεψιμάτων με 6 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα τον Φεβρουάριο του 2015

Ο Καλάθης έχει τουλάχιστον 1 κλέψιμο σε 8 συνεχόμενα παιχνίδια

Ο Φώτσης θέλει 5 τάπες για να φτάσει τις 100

Ο Στέφαν Γιόβιτς είναι στην τρίτη θέση με 7 ασίστ ανά αγώνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.