Σφαιρόπουλος: «Αλατοπίπερο για την Αδριατική Λίγκα η ομάδα από το Ντουμπάι»

Σφαιρόπουλος: «Αλατοπίπερο για την Αδριατική Λίγκα η ομάδα από το Ντουμπάι»

Newsroom
Σφαιρόπουλος EuroLeague

bet365

Με αφορμή την επικείμενη είσοδο ομάδας από το Ντουμπάι στην Αδριατική Λίγκα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε λόγο για «αλατοπίπερο» στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα είναι θετικός στην... άφιξη ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πλέον δεν υπάρχουν σύνορα στο μπάσκετ. Είναι ανοικτό αυτές τις μέρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια» ενώ συνέχισε:

«Το Ντουμπάι έχει φιλοδοξίες να παίξει στην καλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, την EuroLeague. Θέλουν να βρουν έναν τρόπο για να παίξουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και βλέπουν αυτή τη δυνατότητα μέσω της ABA League. Με την είσοδό ομάδα από την Aba League, θα υπάρχει επιπλέον "αλατοπίπερο" στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είναι καλό για κάθε πρωτάθλημα όταν μπαίνει μια ποιοτική ομάδα» ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Όπως είναι γνωστό έχει γίνει ήδη γνωστή η ανακοίνωση για την είσοδο ομάδας από το Ντουμπάι έτσι ώστε από τη σεζόν 2024-25 να υπάρχουν 16 ομάδες στο εν λόγω πρωτάθλημα.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα