Πανιώνιος: Προχωράει την περίπτωση του Ίαν Βουγιούκα!

Βουγιούκας

bet365

Μια πολύ μεγάλη κίνηση έχει στα σκαριά ο Πανιώνιος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, βρίσκεται σε επαφές με τον Ίαν Βουγιούκα!

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αναταραχή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Βύρλα, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Όπως σας είχε πληροφορήσει το Gazzetta, ο «Ιστορικός» βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης παίκτη, αφού ο Βύρλας θα αποτελούσε τον παρτενέρ του Δημήτρη Κακλαμανάκη στη θέση «5».

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του Gazzetta, ο Πανιώνιος βρίσκεται σε επαφές με τον Ίαν Βουγιούκα! Ο τελευταίος σταθμός του έμπειρου σέντερ ήταν ο Παναθηναϊκός το 2021, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ρέθυμνο, Πανελλήνιο, Ούνικς, Γαλατάσαράι, Ουλμ, Ζάλγκιρις και Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Πανιωνίου και Ίαν Βουγιούκα συνεχίζονται, ενώ να αναφερθεί πως δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία. Πάντως, εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, η ομάδα του Ταυρόπουλου θα έχει στο δυναμικό της δύο εξαιρετικά ποιοτικούς παίκτες στη θέση «5», ενώ θα έχει καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «κενό» του Βύρλα.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα