Στον «αέρα» η επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή

Gazzetta team
Στον «αέρα» η επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή
Το επίσημο site του Ηρακλή αποτελεί... γεγονός, αφού βρίσκεται ήδη στον «αέρα» του διαδικτύου η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής

«Ο επίσημος ιστότοπος του Ηρακλή στο μπάσκετ είναι έτοιμος! Το www.iraklis-bc.gr είναι ήδη "στον αέρα" και θα αποτελεί πλέον τον επίσημο τόπο "συνάντησης" όλων των φίλων του αθλήματος με την ιστορική ομάδα. Εδώ θα υπάρχουν όλες οι επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας, τα νέα, οι αγώνες, τα στοιχεία για τους παίκτες και τα στελέχη, συνεντεύξεις, videos και φωτογραφίες από αγώνες και προπονήσεις, ιστορικά στοιχεία και τρόπος προμήθειας των εισιτηρίων διαρκείας και σύντομα και αθλητικού υλικού της ομάδας (στολές, φόρμες κλπ) μέσα από το e-shop που είναι "στα σκαριά".

Η διοίκηση του Ηρακλή έδωσε αμέσως το "πράσινο φως" για την λειτουργία του www.iraklis-bc.gr τονίζοντας έτσι τη θέλησή της για να αποδεικνύεται καθημερινά πως τα πάντα στην ομάδα θα βελτιώνονται, θα λειτουργούν επαγγελματικά και με βάση τους σύγχρονους ρυθμούς. Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]»

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα