Στράντζαλη: «Να χορέψουμε συρτάκι στο Μαρκόπουλο»

Gazzetta team
Στράντζαλη: «Να χορέψουμε συρτάκι στο Μαρκόπουλο»

bet365

Αποφασισμένες να ξαναχορέψουν συρτάκι με τη Νορβηγία την προσεχή Κυριακή (17.00, TV ΕΡΤ3) στο Μαρκόπουλο είναι οι διεθνείς παίκτριες όπως φαίνεται από τις δηλώσεις της Όλγας Στράντζαλης.

Η διεθνής ακραία, η οποία διαπρέπει στο Πολωνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Πίλα, μίλησε στο «volleyball.gr» για τα δύο εναπομείναντα ματς με Νορβηγία εντός και Μαυροβούνιο εκτός, αλλά και για το βαρύ καλοκαίρι που έρχεται.

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό: «Σιγά σιγά συνειδητοποιούμε ότι έχουμε προκριθεί στο Ευρωπαϊκό. Τώρα που μαζευτήκαμε ξανά όλες μαζί, θυμηθήκαμε όλες τις ευχάριστες στιγμές του καλοκαιριού. Περάσαμε πολύ καλά τόσο, αγωνιστικά όσο και εκτός παρκέ και αυτό φάνηκε».

Για τα παιχνίδια με Νορβηγία και Μαυροβούνιο: «Ξέρουμε πως έχουμε προκριθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να πάρουμε δύο ακόμα νίκες και να μην χάσουμε σετ. Γι'αυτό μαζευτήκαμε πάλι, να δείξουμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα και να συνεχίσουμε σε υψηλό επίπεδο. Θα είναι γιορτή το παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Μαρκόπουλο και χαιρόμαστε πολύ που θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε ξανά την πρόκριση στην Αθήνα μετά το Βόλο. Τελευταία κυρίως παίζουμε στην επαρχία και είμαστε όλες ενθουσιασμένες που θα παίξουμε μπροστά στο Αθηναϊκό κοινό που ελπίζω να έρθει στο γήπεδο. Ανυπομονώ ειλικρινά να έρθει ο Ιανουάριος».

Για την υπόσχεση για συρτάκι: «Δεν το ξεχάσαμε ποτέ τα βήματα και αυτό θα το δείτε την άλλη Κυριακή στο Μαρκόπουλο. Σίγουρα τα δύο τελευταία παιχνίδια θα είναι γιορτή και θέλουμε να τα διασκεδάσουμε».

Για το δύσκολο καλοκαίρι που έρχεται: «Ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα μακρύ και δύσκολο καλοκαίρι. Θα ξεκινήσουμε από αρχές Μαΐου με το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Όλες θα έρθουμε απευθείας από τις ομάδες μας και θα είμαστε ετοιμοπόλεμες για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα κυνηγήσουμε την διάκριση στο Ευρωπαϊκό Λιγκ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και ως προετοιμασία παράλληλα για το Ευρωπαϊκό».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα