Βόβορας: Ανέλαβε και επίσημα τη Νεπτούνας!

Newsroom
Βόβορας: Ανέλαβε και επίσημα τη Νεπτούνας!

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας αποτελεί με κάθε επισημότητα τον νέο προπονητή της Νεπτούνας Κλαϊπέντα, με τον ίδιο να μετακομίζει άμεσα στη Λιθουανία.

Τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας του βρήκε ο 47χρονος τεχνικός. Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Βόβορας θα αποτελούσε τον νέο προπονητή της Νεπτούνας, με την ομάδα από την Κλαϊπέντα να ανακοινώνει λίγο αργότερα και επίσημα την πρόσληψή του.

Μετά από το τελευταίο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22, ο Έλληνας προπονητής περίμενε την επόμενη ευκαιρία που θα του παρουσιαζόταν. Και την βρήκε στη Λιθουανία και δη στην Νεπτούνας υπογράφοντας συμβόλαιο έως και το τέλος της σεζόν 2024-25.

«Είμαστε χαρούμενοι που καταλήξαμε σε συμφωνία με έναν έμπειρο προπονητή. Πιστεύουμε ότι βρήκαμε τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου μας. Διαθέτει πείσμα και αποφασιστικότητα, αυτό ακριβώς που ψάχναμε. Ανυπομονούμε για την άφιξή του στην Κλαϊπέντα» σχολίασε ο GM της Νεπτούνας, Μαρτίνας Μαζέικα ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ το 2010!

 

Τελευταία Νέα