Ηλυσιακός: Νέος προπονητής ο Ασημακόπουλος

Newsroom
Ασημακόπουλος

bet365

Ο Ηλυσιακός θα παραταχθεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2023/24 με τον Θοδωρή Ασημακόπουλο στην άκρη του πάγκου, δίνοντας το χρίσμα στον έμπειρο προπονητή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Ιλισίων.

Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε πρόσφατα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Φώτση για έβδομη διαδοχική χρονιά και θα πορευτεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον Θοδωρή Ασημακόπουλο στη θέση του πρώτου προπονητή.

Ο Ασημακόπουλος εργάστηκε πέρσι στη Νικη Αμαρουσίου, κοουτσάροντας την ομάδα των βορείων προαστίων στα play-outs και εξασφαλίζοντας την παραμονή στη Γ' Εθνική.

Όσον αφορά τον Ηλυσιακό, θα συμμετάσχει στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής μαζί με τους Πανναξιακό, Ιάλυσο, Δούκα, Πικέρμι, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ΚΑΟΚ, Πέρα, Ελευσίνα, Αγία Παρασκευή, Αργοναύτη Τριγλίας και Ίκαρο Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού

«Ο Ηλυσιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Ασημακόπουλο, ο οποίος θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2023-24.

Ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας, ένας προπονητής για δύσκολες αποστολές με επιτυχημένα αποτελέσματα. Το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή.

Είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στο μπάσκετ και κατέχει δίπλωμα Α' κατηγορίας. Φέτος βρέθηκε στη Νίκη Αμαρουσίου όπου ήταν Head Coach και ανανέωσε την παρουσία της στην Γ' εθνική, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη διαδικασία των play-outs.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του ως προπονητής, έχει εργαστεί πολλά χρόνια σε ακαδημίες (Πανελλήνιο, Καλαμάτα, Ερμής Πειραιά, Νίκη Αμαρουσίου, Εθνικό Πειραιώς). Την περίοδο 2018-2020 ήταν βοηθός προπονητή στον Εθνικό Πειραιώς (Α2, Β εθνική).

Τον περασμένο Μάιο βρέθηκε με υποτροφία από τον ΣΕΠΚ για 10 μέρες στην Ακαδημία της Zalgiris, όπου παρακολούθησε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, COACH, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΠΑΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ (Επικεφαλής Επιτροπής Μπάσκετ Ηλυσιακού)»

 

Τελευταία Νέα