Διαμαντίδης: «Δεν περίμενα τον Σλούκα να πάει στον Παναθηναϊκό, χαίρομαι να βλέπω την ομάδα να πρωταγωνιστεί» (vid)

Ο Διαμαντίδης

bet365

O Δημήτρης Διαμαντίδης κλήθηκε να σχολιάσει τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό ενώ παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε από τον Βασίλη Σπανούλη να γίνει προπονητής.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στη Σύρο για το τουρνουά Stixoiman Aegeanball Festival και σχολίασε την παρουσία του στη Σύρο: «Είναι πολύ ωραία η εκδήλωση, βρέθηκα και πέρσι εδώ... Πολλά παιδιά, κόσμος, ωραία ατμόσφαιρα... Γενικώς, είναι ένα πολύ όμορφο event. Δεν μου λείπει το μπάσκετ. Το χόρτασα, πέρασα τέλεια. Θεωρώ ότι ο ανταγωνισμός πρέπει να είναι ένα στοιχείο για να μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Έπεσε... πολύ αίρ-μπολ σήμερα (γέλια). Πλέον έχω αρκετό χρόνο για να είμαι με τα παιδιά μου. Νιώθω μια χαρά».

Ο Διαμαντίδης ρωτήθηκε για τον Βασίλη Σπανούλη και το προπονητικό ντεμπούτο του με το Περιστέρι bwin: «Δεν είχα την αίσθηση ότι θα γίνει προπονητής. Σίγουρα έχει τρομερή αγάπη για το μπάσκετ. Δεν περίμενα ότι θα γίνει κόουτς. Φάνηκε από την αρχή ότι αυτό που κάνει, θέλει να το κάνει καλά. Φάνηκε από την πρώτη χρονιά πως είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο».

Για το αν ο Κώστας Σλούκας μπορεί να... γεμίσει τα παπούτσια του στον Παναθηναϊκό και να ηγηθεί των «πράσινων», ανέφερε: «Θα διαφωνήσω ότι δεν χώρεσε κανείς σε αυτά τα παπούτσια. Ο Παναθηναϊκός είχε καλές ομάδες, καλούς προπονητές. Σίγουρα δεν περίμενα ο Κώστας να πάρει αυτή την απόφαση αλλά ο καθένας ξέρει τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του. Σίγουρα... Εγώ εύχομαι ο ανταγωνισμός να είναι μόνο στο γήπεδο. Να ξεπεράσουμε όλα τα άλλα».

«O Παναθηναϊκός έχει κάνει καλές προσθήκες. Θεωρώ θα είναι καλύτερος. Σαν Παναθηναϊκός, χαίρομαι να βλέπω την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να είναι καλά. Τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει αλλιώς. Ο αθλητισμός έχει τα πάνω και τα κάτω του. Ας ελπίσουμε πλέον η ομάδα να είναι στα πάνω της»

 

Τελευταία Νέα