«Η Euroleague είναι πρόθυμη να συζητήσει το ενδεχόμενο επιβολής salary cap»

Newsroom
«Η Euroleague είναι πρόθυμη να συζητήσει το ενδεχόμενο επιβολής salary cap»

bet365

Ισπανός δημοσιογράφος φέρνει στο προσκήνιο την διάθεση συζήτησης της Euroleague ως προς το ενδεχόμενο επιβολής salary cap στις ομάδες της Λίγκας. Τι δήλωσε ο Μπερτομέου στο Βελιγράδι.

Ο δημοσιογράφος Μαρκ Μουντέτ του καταλανικού ραδιοφώνου RAC1 ανέφερε σε «τιτίβισμα» του στο Twitter πως η Euroleague είναι ανοιχτή ως προς το να γίνει συζήτηση γύρω από την πιθανότητα επιβολής salary cap στις ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση. Εξάλλου, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο ίδιος ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο του Final Four στο Βελιγράδι:

«Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος σύλλογος ξοδεύει περισσότερα απ' όσα μπορεί να εισπράξει. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τα έξοδα και τα έσοδα. Μπάτζετ χωρίς ισορροπία υπάρχουν παντού. Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τα ατομικά συμβόλαια, αλλά να συνδέσουμε τα κέρδη με τις απώλειες. Δεν υπάρχει όριο ως προς τις πληρωμές στους παίκτες. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως αυτό δεν γίνεται να συμβεί μέσα σε μια νύχτα, πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ' αυτό. Έχουμε ήδη μια πρόταση, θα δούμε τι λένε και τα κλαμπ».

 

Τελευταία Νέα