Το 1988 ο Βασιλακόπουλος έλεγε πως δεν θέλει να είναι στην ομοσπονδία (vid)

Το 1988 ο Βασιλακόπουλος έλεγε πως δεν θέλει να είναι στην ομοσπονδία (vid)

bet365

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το μακρινό 1988 με τον τότε πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο να δηλώνει, σε τηλεοπτική εκπομπή, πως δεν θέλει να είναι στην ομοσπονδία!

Προσωρινή διοίκηση. Μέχρι νεωτέρας. Το ελληνικό μπάσκετ προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν του, με τις εκλογές να έχουν αναβληθεί ήδη δύο φορές. Και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα διεξαχθούν.

Μέχρι να συμβεί αυτό, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα παραμένει πρόεδρος της ΕΟΚ. Έστω και προσωρινός. Στην ΕΟΚ βρίσκεται πάνω από 40 χρόνια βέβαια.

Με τις μέρες που κυλούν να προστίθενται στο... βιογραφικό του, αφού ο ίδιος δεν δείχνει τη διάθεση να αποχωρήσει από τη θέση, την οποία (βάσει των κυβερνητικών νόμων περί υποψηφίων) θα έπρεπε να είχε παραδώσει.

Ο παλαίμαχος διαιτητής, Σπύρος Γκόντας, πόσταρε - στον λογαριασμό του στο twitter - ένα βίντεο από το μακρινό 1988 και μία συνέντευξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου, στην οποία αναφέρει: «Πιθανόν να μην είμαι καθόλου στο χώρο. Δεν είναι θέμα προσώπων. Δεν μπορεί να ανακόπτουν με την παρουσία τους την εξέλιξη ή την εναρμόνιση για την εξέλιξη».

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία Νέα