Είδε το ματς σαν τελικό ο Ίκαρος

Είδε το ματς σαν τελικό ο Ίκαρος

Gazzetta team
Είδε το ματς σαν τελικό ο Ίκαρος

bet365

Ο Ίκαρος Καλλιθέας είχε ανάγκη μία νίκη και τα κατάφερε κόντρα στον Άρη, με το Θανάση Σκουρτόπουλο να θέλει να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, τεχνικός του Ίκαρου τόνισε: «Είμαστε σε πολύ ευχάριστη θέση, καθώς κάναμε μια νίκη που την είχαμε ανάγκη. Με ενδιέφερε να κάνουμε ένα καλό ματς για να πιστέψουν τα παιδιά, ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον τρόπο που δουλεύουν».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι το ματς ήταν τελικός γι' αυτούς: «Είδαμε το ματς με τον Άρη σαν τον τελικό και προσπαθήσαμε τις αδυναμίες του Άρη να τις κάνουμε δικό μας αβαντάζ

Πρέπει αυτό το ματς να είναι οδηγός για την συνέχεια. Στο τέλος πήραμε τα τάιμ-άουτ για να καλύψουμε τη διαφορά. Συνεχίζουμε και το μόνο πρόβλημα είναι κάποιοι μικροτραυματισμοί. Η απόφαση μας είναι να δουλέψουμε με αυτούς τους παίκτες ως το τέλος και σιγά σιγά να βάλουμε κάποια νέα παιδιά».

Τσιάρας: «Θέλω καλύτερη συνέχεια»

Ο Γιώργος Τσιάρας που ήταν από τους καλύτερους του Ικάρου τόνισε: «Έχουμε ένα μίνι πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο πολλές νίκες. Δουλεύουμε κάποια καινούρια πράγματα, θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη».

 

Τελευταία Νέα