ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί δίπλα στους συνανθρώπους μας»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί δίπλα στους συνανθρώπους μας»

bet365

Ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των εορτασμών για τα 90 χρόνια ζωής στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας με την εκδήλωση της Κυριακής «Γιορτάζω και προσφέρω».

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ πήρε και φέτος, μαζί με την ενεργή συμμετοχή όλων των τμημάτων του, την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα την Κυριακή 10/4, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, στο γήπεδο της Τούμπας.

Για το λόγο αυτό ο ΑΣ ΠΑΟΚ παρέθεσε σήμερα συνέντευξη Τύπου. Το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαϊάδης, ο οποίος έχει αναλάβει να τρέξει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αθλητές από τα περισσότερα τμήματα του «Δικεφάλου» και εκπρόσωποι των Μητροπόλεων, στις οποίες θα καταλήξουν τα τρόφιμα για να ενισχύσουν τα συσσίτια τους.

Διαβάστε τι είπαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΠΑΟΚ για την κοινωνική εκδήλωση του Συλλόγου:

Στέλιος Μαλεζάς (ποδόσφαιρο): «Μία πολύ ωραία ενέργεια του ΑΣ ΠΑΟΚ, η οποία θα πρέπει να στηριχτεί από όλους μας, ακόμα περισσότερο στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Όλοι μας θα πρέπει να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Κώστας Χαραλαμπίδης (μπάσκετ): «Η αξιέπαινη πρωτοβουλία του ερασιτέχνη βρίσκει όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια. Είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεφύγουμε από την εγωκεντρική προσέγγιση της ζωής μας, να σκεφτούμε τον συνάνθρωπο μας και να δούμε εκτός από τα προβλήματα μας και αυτά του άλλου. Η κοινωνική ευσυνειδησία και η αλληλεγγύη είναι στο dna του Έλληνα και καλούμαστε να το δείξουμε για ακόμα μία φορά. Να ευχηθώ να φτάσουμε τους 90 τόνους τροφίμων όσα και τα χρόνια του ΠΑΟΚ στα γενέθλια του».

Αλέξης Αλβανός (χάντμπολ): «Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να συγχαρούμε αυτή την προσπάθεια του ερασιτέχνη να στηρίξει το κοινωνικό έργο που γίνεται. Να είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι του ΠΑΟΚ που ευαισθητοποιείται και δρα έντονα σε αυτές τις κοινωνικές δραστηριότητες. Καλούμαστε να μαζέψουμε όσο περισσότερα τρόφιμα και να στηρίξουμε τον κόσμο που έχει ανάγκη».

Χρήστος Παπαποστόλου (πόλο): «Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτή η προσπάθεια είναι πολύ σημαντική. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας».

Δέσποινα Γιάννου (γυναικείο ποδόσφαιρο): «Είναι πολύ σημαντικό να ανήκει κάποιος σε ένα τεράστιο σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ. Αξίζουν στον ΠΑΟΚ συγχαρητήρια που ευαισθητοποιείται σε τέτοιους καιρούς. Στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει τον κόσμο που το έχει ανάγκη».

 

Τελευταία Νέα