Αυγενάκης: «Δεν το βλέπω ως τιμωρία, αλλά ως ευκαιρία!»

Gazzetta team
Αυγενάκης: «Δεν το βλέπω ως τιμωρία, αλλά ως ευκαιρία!»

bet365

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Υφυπουργός Αθλητισμού με τον Γιώργο Βασιλειάδη να του... παραδίδει ένα νευραλγικό χαρτοφυλάκιο. Τι είπε αστειευόμενος στον νέο Υφυπουργό ο προκάτοχός του!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Επιλογή του Λευτέρης Αυγενάκη ήταν το υφυπουργείο Αθλητισμού όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην τελετή παράδοσης - παραλαβής. Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, παρέλαβε το υφυπουργείο από τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο τέως υφυπουργός, κατά την παράδοση του ευχήθηκε καλή θητεία και ανέφερε: «Όπως είπα αστειευόμενος στον Λευτέρη, κάτι πολύ κακό θα έκανε στον αρχηγό του και τον έβαλε σε αυτό το Υπουργείο»!

Από την πλευρά του ο νέος υφυπουργός, είπε: «Ξεκαθαρίζω ότι δεν το βλέπω ως τιμωρία, αλλά ως ευκαιρία! Οτιδήποτε καλό έχει γίνει θα το ενισχύσουμε και θα το αναδείξουμε, οτιδήποτε στρεβλό θα το διορθώσουμε. Πάμε να βάλουμε πολλά γκολ!

Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρτοφυλάκιο και ευχαριστώ τον Κυριακό Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε. Ο αθλητισμός είναι βασικό κοινωνικό αγαθό και όχι πολυτέλεια. Και δεν πρέπει να τον συνδέουμε με περιστατικά βίας και διαφθοράς».

Νωρίτερα, ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε ευχαριστήσει τους συνεργάτες του για τα δύο χρόνια και οκτώ μήνες που συνεργάστηκαν μαζί. «Μετά από δύο χρόνια και οκτώ μήνες σε αυτή τη θέση και συνεχούς αγώνα να κρατήσουμε το αθλητικό οικοδόμημα όρθιο, καταφέραμε πολλά πράγματα. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε την επόμενη μέρα πιο αισιόδοξα», ήταν τα λόγια του.

 

Τελευταία Νέα