Και του χρόνου Τσιρίλο...

Και του χρόνου Τσιρίλο...

Gazzetta team
Και του χρόνου Τσιρίλο...

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να καλέσει τον Μπρούνο Τσιρίλο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ιταλού άσου για ακόμη έναν χρόνο.

Πολύ πιθανό είναι να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του «Δικεφάλου» ο Μπρούνο Τσιρίλο για ακόμη μια χρονιά, σύμφωνα με τα «Σπορ του Βορρά».

Η διοίκηση του «Δικεφάλου» πρόκειται να καλέσει τον Ιταλό άσο για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στο επόμενο δεκαήμερο και ο μάνατζερ του παίκτη για να συζητήσει τις λεπτομέρειες.

Το νέο συμβόλαιο θα είναι διάρκειας ενός έτους κατά πάσα πιθανότητα, ενώ η επίσπευση των συζητήσεων έγκειται και στο γεγονός ότι ο μάνατζερ του παίκτη έκανε κρούση στην πλευρά του ΠΑΟΚ για να διερευνήσει τις προθέσεις των «ασπρόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα