Πανηγύρισαν, έφυγαν, πλύθηκαν... γύρισαν! (vid)

Γιάννης Ράμμας
Πανηγύρισαν, έφυγαν, πλύθηκαν... γύρισαν! (vid)

bet365

Οι παίκτες της Σιρόκι έκαναν... κρύο ντους στα αποδυτήρια, αφού οι διαιτητές της αναμέτρησης με τη Μπουντούτσνοστ τους κάλεσαν πίσω στο παρκέ για ακόμη 1'' και παράταση!

Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 70-69 κι η Μπουντούτσνοστ είχε 19'' για να εκδηλώσει την τελευταία επίθεση. Ο Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς ανέλαβε την ευθύνη και με την εκπνοή δέχτηκε φάουλ από τον Φραν Πίλεβιτς, αλλά από τις φωνές στην εξέδρα δεν έγινε κατανοητό αν η κόρνα της λήξης προηγήθηκε ή όχι. Έπειτα από σύντομες διαβουλεύσεις οι διαιτητές αποφάσισαν πως πρώτα έγινε φάουλ κι έδωσαν στους φιλοξενούμενους τη δυνατότητα να φύγουν νικητές. Δυστυχώς για εκείνους ο Μιχαΐλοβιτς αστόχησε και στις δύο βολές...

Οι παίκτες της Σιρόκι πανηγύρισαν, πήγαν στα αποδυτήρια και κάποιοι άρχισαν να πλένονται, οι περισσότεροι από τους 1.500 θεατές είχαν αποχωρήσει, όταν οι διαιτητές διαπίστωσαν πως το φάουλ δεν είχε περαστεί στον Πίλεβιτς, δεν είχε δει πως ήταν το πέμπτο του και κακώς παρέμεινε στο παρκέ για τις βολές! Το παράπτωμά του έδωσε στον Μιχαΐλοβιτς άλλη μία βολή και στο χρονόμετρο άλλο ένα 1'', μόνο που κάποιος έπρεπε να πει και στη Σιρόκι πως η αναμέτρηση δεν είχε τελειώσει!!!

Έπειτα από προσπάθεια 10 λεπτών, οι διαιτητές κατάφεραν να πείσουν τη Σιρόκι. Ο Μιχαΐλοβιτς ευστόχησε στη συνολικά τρίτη βολή κι ισοφάρισε σε 70-70.

Στην παράταση οι γηπεδούχοι πήραν το αίμα τους πίσω, αφού επιβλήθηκαν με το καθαρό 84-77 για την 9η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας κι επέστρεψαν στα ντους χωρίς το φόβο να τους καλέσουν εκ νέου πίσω...

 

Τελευταία Νέα