«Στη Μίλαν ο Τέβες, αν...»

«Στη Μίλαν ο Τέβες, αν...»

bet365

Η Γιουβέντους ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Κάρλος Τέβες και η Μίλαν έκανε σαφές ότι θα τον αποκτήσει μόνο αν η Μάντσεστερ Σίτι τον παραχωρήσει... δωρεάν για έξι μήνες!

Πριν λίγες μέρες τα ιταλικά πρωτοσέλιδα έκαναν λόγο για μεγάλη μάχη των Μπιανκονέρι με τους Ροσονέρι για το ποιος θα κάνει δικό του τον Αργεντίνο άσο αλλά σιγά-σιγά το θέμα... θάβεται. Ο Τζιουζέπε Μαρότα για τη Γιούβε είπε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον και σειρά πήρε τώρα ο Αντριάνο Γκαλιάνι για τους Μιλανέζους, προτείνοντας μια συμφωνία που μάλλον δεν ικανοποιεί τους Αγγλους.

«Αν έρθει κάποιος στη Μίλαν τον Ιανουάριο θα έρθει μόνο αν η ομάδα του δεχθεί να μας τον παραχωρήσει δανεικό δωρεάν μέχρι το καλοκαίρι και να υπάρχει οψιόν αγοράς του για τότε. Αυτό ισχύει και για τον Τέβες. Υπάρχει, πάντως, χρόνος μέχρι τον Ιανουάριο οπότε θα δούμε αν θα κινηθούμε για κάποιον ή όχι. Στο κάτω-κάτω, αν δεν προέπκυπτε αυτό το πρόβλημα του Κασάνο δε θα συζητούσαμε τώρα για κανέναν παίκτη», είπε σχετικά ο Γκαλιάνι, ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει τον τρόπο του για να κάνει μια μεταγραφή πετυχαίνοντας πολύ καλή συμφωνία για την Μίλαν.

 

Τελευταία Νέα