Ταξίδι στις κακόφημες λέσχες (video)

Pokerlobby.gr Team
Ταξίδι στις κακόφημες λέσχες (video)

bet365

Έχοντας ένα μωρό παιδί και μια γυναίκα να φροντίσει, ο Matt Gallagher που ξέμεινε από δουλειά, δοκιμάζει την τύχη και τις γνώσεις του στο πόκερ.

Με το νέο του δημιούργημα "Grinders" ο Matt Gallagher προσπαθεί να επιβιώσει μέσα από το πόκερ ταξιδεύοντάς μας σε αλλόκοτες, κακόφημες και υπόγειες λέσχες πόκερ.

Πρόκειται για ένα κόσμο γεμάτο με διαφορετικές προσωπικότητες. Εκεί η ζωή και η δουλειά ξεκινάνε μετά τα μεσάνυχτα, ο χρόνος μετράει σε μετρητά και όχι σε λεπτά και ένα φύλλο μπορεί να σου αλλάξει την ζωή για πάντα.

Το να παίζεις πόκερ για να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου σημαίνει πως κάθε λεπτό κοιμάσαι με τον κίνδυνο να ξυπνήσεις χωρίς σπίτι.

Αν και ο Gallagher ήταν πάντα πολύ καλός παίχτης πόκερ, είναι τελείως διαφορετικό να παίζει πόκερ για να εξασφαλίσει τις πάνες της κόρης του.
Όπως ανακαλύπτει πολύ σύντομα όμως ο πραγματικός κίνδυνος βρίσκεται πολύ μακριά από το poker room και μπορεί να σε χτυπήσει με τον πιο προσωπικό τρόπο.

Η αφήγηση του Matt σε πρώτο πρόσωπο ενδυναμώνεται από αφηγήσεις άλλων παιχτών. Αυτοί οι παίχτες δεν είναι σαν εκείνους που θα δείτε στα μεγάλα τηλεοπτικά σόου να παίζουν τα τουρνουά των εκατομμυρίων. Αυτοί οι παίχτες κοιτάνε μόνο να κερδίσουν αρκετά ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν και να καλύψουν τις ανάγκες τους. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Matt Gallagher κάποιοι παίχτες συναντάνε την απόλυτη επιτυχία και κάποιοι την απόλυτη καταστροφή.

Ένας από αυτούς του grinders είναι ο Danny, ένας οικογενειάρχης όπως και ο Matt που μάχεται με τους δικούς του δαίμονες για να κερδίσει το χρυσό δαχτυλίδι.

Στην ιστορία μας υπάρχει επίσης και ο Andre, ένας 25χρονος που έχει ήδη φτάσει στο χείλος της καταστροφής μιας και οι νυχτερινές του εξορμήσεις στις λέσχες δεν αποδίδουν.

Ο Matt, ακολουθεί επίσης τον ιδιοκτήτη μια υπόγειας λέσχης, ενώ παρακολουθεί όλο του το σύμπαν να καταρρέει.

Τέλος σε ένα ταξίδι του στο Las Vegas, τον ναό του τζόγου, ο Matt συναντά τον Daniel Negrenau, που ξεκίνησε και αυτός σαν ένας grinder από το Toronto και τώρα ζει μια ζωή μέσα στα πλούτη και την διασημότητα.

Για πρώτη φορά, θα παρουσιαστεί μπροστά στη κάμερα το πραγματικό κύκλωμα του πόκερ και οι παίχτες που μπλέκονται στα δίχτυα του. Κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού ο Gallagher έρχεται αντιμέτωπος με το αληθινό νόημα της ζωής, το ρίσκο, την πατρότητα και… τα μυστικά του πόκερ.

PokerLobby.gr

 

Τελευταία Νέα