To «ευχαριστώ» του Ντιέγκο

Θάνος Σαρρής
To «ευχαριστώ» του Ντιέγκο

bet365

Ο Ντιέγκο Αρμάνδο Μαραντόνα ευχαρίστησε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο για τη συμπαράστασή του στις δύσκολες ώρες που περνά, μετά τον θάνατο της μητέρας του.

Η 81χρονη γυναίκα έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μέρες και ο Ντιέγκο έφυγε εσπευσμένα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να παρευρεθεί στην κηδεία. Παράλληλα, έλαβε συλλυπητήρια μηνύματα από πάρα πολύ κόσμο, τόσο στην Αργεντινή, όσο και σε άλλες χώρες.

«Η σύντροφός μου, η βασίλισσά μου έφυγε, αλλά στην καρδιά μου χτυπάει ακόμα το όνομά της. Σε αγαπάω Τότα, για όλη μου τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για τα λεπτά σιγής στα γήπεδα, τα οποία τηρήθηκαν με τόσο σεβασμό και στην Αργεντινή και στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο. Είμαι επίσης ευγνώμων για τις συλλυπητήριες δηλώσεις από τον πρόεδρο μας, μέχρι τους παλιούς μας γείτονες.

Ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε συμπλήρωσε 15 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και η διοίκηση της Μπόκα είχε διοργανώσει εκδήλωση για να τον τιμήσει. Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε να αναβληθεί λόγω πένθους για τη μητέρα του Ντιέγκο! «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τους Μπόκα Τζούνιορς και τον Ρικέλμε, ο οποίος ανέβαλε τη βράβευση που αξίζει. Ελπίζω να τη λάβει σύντομα», κατέληξε ο Μαραντόνα.

 

Τελευταία Νέα