Απάντησε στο Κορωπί ο Ιωνικός!

Gazzetta team
Απάντησε στο Κορωπί ο Ιωνικός!

bet365

Ανακοίνωση απάντηση στην ανακοίνωση του Κορωπίου που εξέδωσε την Δευτέρα έβγαλε με τη σειρά του ο Ιωνικός θέλοντας να απαντήσει στα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια. Μάλιστα οι διοικούντες της νικαιώτικης ομάδας δίνουν το λόγο τους για ανάλογη φιλοξενία στον αγώνα του β΄ γύρου.

Αναλυτικά το σημείο της ανακοίνωσης που αναφέρεται στα παραπάνω: «Σχετικά με την χτεσινή ανακοίνωση του ΑΟ Κορωπί, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους συντάκτες της ότι ο Ιωνικός δεν απασχολεί επαγγελματίες παράγοντες. Ο Ιωνικός είναι ομάδα λαϊκής βάσης και δεν χρειάζεται κανέναν, πλην των φιλάθλων του. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του ΑΟ Κορωπίου να είναι σίγουρη ότι ο Ιωνικός δεν πρόκειται να ζητήσει συνοδεία αστυνομικής δύναμης για τον αγώνα του β΄ γύρου. Την αποστολή του Ιωνικού θα συνοδεύσουν μόνο οι εκατοντάδες φίλαθλοι του, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν καλύτερα από τον καθένα την ασφάλεια της ομάδας. Δίνουμε την υπόσχεση ότι ο Ιωνικός θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να φιλοξενήσει υποδειγματικά τον ΑΟ Κορωπί και στον αγώνα του β΄ γύρου».

Προετοιμάζονται στην Νάουσα

Για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Περδίκκα εντός έδρας προετοιμάζεται η Νάουσα. Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας Βασίλης Αργυρίου γνωρίζει πως μόνο εύκολο δεν είναι το συγκεκριμένο απέναντι σε μια ομάδα που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Περιφερειακό και που θα επιδιώξει την παραμονή της. Από την πλευρά τους οι παίκτες δηλώνουν πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση βαθμών και ειδικά αυτών στους εντός έδρας αγώνες κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο τέλος του πρωταθλήματος.

Το μυαλό στον Γιούχτα!

Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Μινώταυρου εν όψει του αγώνα με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Γιούχτα που θα γίνει την Κυριακή . Οι «πράσινοι» των Χανίων πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα νικώντας με 1-0 τον Ρεθυμνιακό και θέλουν να εκμεταλλευτούν για ακόμα μια φορά την έδρα τους στοχεύοντας στο τρίποντο της νίκης. Ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Παπαδάκης μιλώντας στους παίκτες του τους ανέφερε τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα με κύρια χαρακτηριστικά των φιλοξενούμενων την κατοχή της μπάλας και την ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν ανά πάσα στιγμή στον αντίπαλο τους. Συνεχίζοντας τους ζήτησε να δείξουν αυτοσυγκέντρωση, δύναμη και πάθος κάτι που εάν συμβεί θα τους οδηγήσει στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα (νίκη ή ισοπαλία) στο δύσκολο έργο της παραμονής τους. Σ’ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο αγώνα είναι οι Θάνος, Πλατώνης και Νικολαϊδης όλοι τους τραυματίες.

Γκρίνια στην Καστοριά

Τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με τις ήττες από Κάστορα και Νίκη Αγκαθιάς εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα έχουν ως αποτέλεσμα στο στρατόπεδο των «γουναράδων» να έχουν κάνει την εμφάνιση τους η γκρίνια και οι μουρμούρες. Όλα αυτά όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς πως οι στόχοι που έχουν τεθεί για την εφετινή περιόδου είναι υψηλοί. Άπαντες στο στις τάξεις της ακριτικής ομάδας γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες γκέλες που πρόκειται να έχουν βαθμολογικό αντίκτυπο στην προσπάθεια του συγκροτήματος του Νίκου Τσέλιου. Στον εκτός έδρας αγώνα οι παίκτες θα επιδιώξουν τη νίκη και μόνο αυτή προκειμένου ν’ αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα και ταυτόχρονα να κάνουν τη δικιά τους αντεπίθεση που θα τους ανεβάσει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου. Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε και οι δηλώσεις των ιθυνόντων που αναφέρουν μεταξύ άλλων: « Πρέπει να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια».

 

Τελευταία Νέα