Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση ο Έντιμαρ
O Βραζιλιάνος άσος της Ξάνθης κατήγγειλε με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του την συμπεριφορά των φίλων του ΠΑΣ Γιάννενα, οι οποίοι του έκαναν χειρονομίες, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, και κάθε φορά που έπιανε μπάλα τον αποδοκίμαζαν βγάζοντας ήχους μαϊμούς. Μάλιστα, ο Έντιμαρ έθεσε προ των ευθυνών της τη FIFA και υπογράμμισε πως δεν έχει ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί και είναι πολύ ενοχλητικό. Είμαι άνθρωπος κι εγώ και δεν το ανέχομαι. Κάθε φορά που ακουμπούσα τη μπάλα, υπήρχαν κάποιοι που μιμούνταν τους ήχους που κάνει η μαϊμού. Νομίζω ότι η FIFA πρέπει να λάβει πιο δραστικά μέτρα για τέτοιες υποθέσεις και να τιμωρεί παραδειγματικά τους συλλόγους. Το θέμα είναι ότι δεν προκάλεσα κανέναν. Αμέσως μετά το γκολ που πέτυχα, σχημάτισα μια καρδιά με τα χέρια για τη σύζυγό μου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
