Τα ορεκτικά πριν από το ντέρμπι

Gazzetta team
Τα ορεκτικά πριν από το ντέρμπι

bet365

Πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών πριν από το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Την αυλαία ανοίγει η αναμέτρηση του ΑΓΟΡ με τον Ηλυσιακό. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν τη δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα με τον Ταρίκ Τζόνσον στη διάθεση του Στέργιου Κουφού. Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Φλεβαράκης ζήτησε προσοχή στο μαρκάρισμα σε Κρίστμας και Δορκοφίκη καθώς και έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού του αγώνα.

Το διπλό του Ηλυσιακού στο Ρέθυμνο πληρώνει 2.80 στην vistabet.com

Λίγη ώρα αργότερα ξεκινάνε άλλες τρεις αναμετρήσεις. Στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης ψάχνει εναγωνίως την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας. Στην ίδια θέση βρίσκεται και η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, καθώς μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς. Καμία ομάδα δεν έχει προβλήματα απουσιών σε μια αναμέτρηση όπου και οι δύο «καίγονται» για την νίκη.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και των καλών εμφανίσεων απέναντι στον ΚΑΟΔ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε προσήλωση στο πλάνο από τους παίκτες του. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν δίχως ιδιαίτερη πίεση καθώς προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική και θέλουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι απέναντι στους «κυανέρυθρους».

Η Καβάλα φιλοξενείται στο «Ανδρέας Παπανδρέου» από το Περιστέρι, το οποίο θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου για να φτάσει σε μία ακόμη νίκη η ομάδα. Από την άλλη πλευρά, η Καβάλα βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και θέλει να πάρει άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνος στον σημερινό αγώνα.

Στην τελευταία αναμέτρηση της ημέρας Μαρούσι και ΠΑΟΚ κοντράρονται στον κλειστό του Αγίου Θωμά. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σπάσει ακόμα το ρόδι στην φετινή σεζόν, ενώ τα προβλήματα περισσεύουν καθώς οι παίκτες της ομάδας των βορίων προαστίων απέιχαν από τις προπονήσεις την Τρίτη και την Τετάρτη διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους. Ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του προβλήματα, προέρχεται από την ήττα στο Eurocup από την VEF Riga ενώ απόντες θα είναι οι Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους και Ευθύμης Τσακαλέρης ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχής του Τζέι Αρ Γκίντενς ο οποίος πάντως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «δικεφάλου».

Το σημερινό (19/11) πρόγραμμα του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ


Ρέθυμνο Aegean – Ηλυσιακός (4:30 μ.μ)

Περιστέρι – Καβάλα (5μ.μ)

Πανιώνιος – ΚΑΟΔ (5 μ.μ)

Άρης – Ίκαρος Καλλιθέας (5 μ.μ, ΕΤ-3)

Μαρούσι -ΠΑΟΚ (7μ.μ, ΝΕΤ)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα