Έχει συμβόλαιο... αλλά δεν θέλει να έχει!
Άλλος ένας παίκτης της Πρέμιερ που ευελπιστεί να αλλάξει ομάδα τον Ιανουάριο. Ο λόγος για τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο οποίος είναι άλλο ένα θύμα του ανταγωνιστικότερου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, καθώς η Αγγλική λίγκα έχει μαζέψει όσα περισσότερα αστέρια μπορεί ανεβάζοντας φυσικά στην κορυφή το επίπεδό της, όμως αφήνοντας αρκετούς ταλαντούχους παίκτες στο περιθώριο, αφού δεν βρίσκουν χώρο για να αγωνιστούν.
Ο Μεξικανός άσος άφησε σαφείς αιχμές εναντίον των Σπιρουνιών για την κατάσταση που βιώνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φταίει η ομάδα του αφού είναι γνωστό πως το όλοι οι καλοί χωράνε δεν ισχύει πάντα στο ποδόσφαιρο. Παρά ταύτα, μάζεψε λίγο τις δηλώσεις του λόγω... συμβολαίου: «Όλοι οι παίκτες επιδιώκουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Είμαι στην Τότεναμ 2.5 χρόνια και δεν έχω αγωνιστεί, όσο θα ήθελα. Δεν μπορώ να πω ότι θέλω να φύγω, επειδή έχω συμβόλαιο. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο.
Πάντως, αν και δεν έχω αγωνιστεί πολύ, έχω αρκετές προσφορές στα χέρια μου. Όλα θα κριθούν τον Ιανουάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 22χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής και κατέληξε αφήνοντας υπονοούμενα ότι η ομάδα του δεν τον αφήνει να αποχωρήσει ακόμη κι αν δεν αγωνίζεται:
«Πήγα στην Σανταντέρ και ήμουν θετικός. Τότε έφθασε το Gold Cup, όπου πάλι ήμουν θετικός, αλλά δεν με άφησαν να φύγω. Δεν καταλαβαίνω, αλλά δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
