Κέρδη στην ήττα για Λυκογιάννη

Κέρδη στην ήττα για Λυκογιάννη

Γιάννης Ράμμας
Κέρδη στην ήττα για Λυκογιάννη

bet365

Ο Ίκαρος Καλλιθέας ηττήθηκε με 35 πόντους διαφορά από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Άρης Λυκογιάννης μόνο δυσαρεστημένος δεν ήταν βάσει της δυναμικότητας των δύο ομάδων.

«Μόνο δύο πράγματα μπορούμε να κρατήσουμε. Το ένα είναι πως επανήλθε ο Μπέινς, πήρε χρόνο συμμετοχής και ρυθμό. Το δεύτερο είναι το τρίτο δεκάλεπτο το οποίο και νικήσαμε (σ.σ. 23-27). Βγάλαμε πολλές φάσεις, αλλά ήμασταν άστοχοι στα τρίποντα, είχαμε 1/6 προσπάθειες, τα περισσότερα έπειτα από καλή προσπάθεια. Έχουμε μπροστά μας τον Κολοσσό Ρόδου. Έυχομαι καλή επιτυχία στον κόουτς Ομπράντοβιτς και στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα κι Ευρώπη» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδος.

Από την πλευρά του, ο 18χρονος Γιαννούλης Λαρεντζάκης υπογράμμισε πως «Είχαμε πολύ δύσκολο ματς, ξέραμε εξ αρχής τη δυναμικότητα του Παναθηναϊκού. Προσπαθήσαμε να τον κοντράρουμε όσο μπορούσαμε. Ευχαριστώ τον κόουτς που με έβαλε να παίξω. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, που είναι σημαντικό για εμάς και πρέπει να το νικήσουμε», ενώ αναφορικά με την εμπειρία που αποκόμισε: «Είναι καλό. Είχα λίγο άγχος. Σεβόμουνα τους αντιπάλους. Πήρα πολλές εμπειρίες. Αυτό που μένει είναι να νικήσουμε τον Κολοσσό Ρόδου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα