Το συμβόλαιο, ο Πρίγκιπας και το «deal»
Η Arboris Capital θα συνεχίσει τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την σύνταξη του συμβολαίου της εξουσιοδότησης ενώ ζήτησε χρόνο λόγω Σουλτάν και μιας σημαντικής δουλειάς στο Λονδίνο.
Η Arboris μοιάζει σαν να μπήκε για τρίτη φορά στον... πάγο αλλά αυτό δεδομένα θα γινόταν, καθώς η συζήτηση με την διοικούσα επιτροπή δεν κατέληξε σε ολοκληρωτική συμφωνία και σύνταξη του συμβολαίου για εξουσιοδότηση. Μια διαδικασία που μόνο γρήγορη δεν θα μπορούσε να είναι, άσχετα αν όλο αυτό τον καιρό μιλούσε για ένα απλό... πράσινο φως. Το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει αρκετούς όρους και υπάρχουν νομικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Κάτι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ώστε παράλληλα με τον Πρίγκιπα να υπάρχει μια σοβαρή εναλλακτική περίπτωση.
Τώρα, και όσον αφορά το θέμα χρόνου που έθεσε η Arboris, έχει να κάνει με ένα τεράστιο «deal» που δουλεύει η εταιρία τις τελευταίες ημέρες στο Λονδίνο και έχει ρίξει εκεί όλο το βάρος. Μάλιστα, ρόλο έπαιξε και το MoU με τον Πρίγκιπα, καθώς η πολυεθνική από το Άμπου Ντάμπι σεβάστηκε το γεγονός πως έχουν πέσει υπογραφές στο προσύμφωνο. Πάντως, είναι δεδομένο πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος όλο αυτό το διάστημα, μια και όπως αποδεικνύεται χρειαζόταν αρκετός χρόνος για να υπάρξει συμφωνί ανάμεσα στη διοικούσα και τα στελέχη της Arboris.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
