Κοζανίδης: Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε!

Gazzetta team
Κοζανίδης: Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε!

bet365

Συνέντευξη έδωσε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο έμπειρος μέσος της Επισκοπής Στέλιος Κοζανίδης τονίζοντας μέσω αυτής πως οι προσωπικοί του στόχοι είναι συνδεδεμένοι με αυτούς της ομάδας.

«Νομίζω πως η Επισκοπή θα είναι μια καλή ομάδα στο πρωτάθλημα και θα είναι έτοιμη για να πετύχει αυτό που θέλει. Η ομάδα πρόκειται να κοιτάει κάθε αγώνα ξεχωριστά, έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και στο τέλος πιστεύω ότι πρόκειται να πετύχουμε κάτι καλό» τόνισε ο Κοζανίδης και συνέχισε λέγοντας:

«Θεωρώ πως ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή πρέπει να συμβαδίζει με αυτούς της ομάδας. Άλλωστε οι στόχοι που έχει ο καθένας περνάνε μέσα από την ομάδα και ευελπιστώ να την βοηθήσω ώστε να τους πετύχει μιας και είναι αυτό που θέλω».

Σχετικά με το τι περιμένει από το εφετινό πρωτάθλημα απάντησε ως εξής: «Θεωρώ πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μιας και όλες οι ομάδες είναι λίγο πολύ το ίδιο. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του εφετινού πρωταθλήματος έχουμε δώσει αρκετούς φιλικούς αγώνες και μέσα από αυτά έχει αποδειχτεί πως όλες οι ομάδες είναι καλές.

Πιστεύω πως έχουμε ένα καλό και ταυτόχρονα δύσκολο πρωτάθλημα όταν με το καλό ξεκινήσει και σίγουρα αν δεν ιδρώσεις μέσα στο γήπεδο κανείς δεν πρόκειται να σου χαριστεί και κανένα παιχνίδι δεν πρόκειται να είναι εύκολο».

Απέκτησε Φατόλια η Σαλαμίνα!

Στην απόκτηση του 22 χρόνου μεσοεπιθετικού Γιάννη Φατόλια προχώρησε ο Αίας Σαλαμίνας. Ο παίκτης τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στο Κορωπί το οποίο και αναμένεται να βρει εφέτος ως αντίπαλος στον 9ο όμιλο του Περιφερειακού.

Ο ίδιος υπέγραψε το περασμένο Σαββατοκύριακο το συμφωνητικό συνεργασίας του με το νησιώτικο συγκρότημα. Από εκεί και έπειτα σε ανοικτή επικοινωνία βρίσκεται ο τεχνικός του συλλόγου Βαγγέλης Λαϊβεράς με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Δόση, ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας για την καλύτερη ενίσχυση του.

Δυνατό φιλικό με Κοζάνη

Φιλικό με αντίπαλο την Κοζάνη αναμένεται να δώσει την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Νέων Πόρων η Ακαδημία Πλαταμώνα αντιμετωπίζοντας την Κοζάνη σ’ένα δυνατό τεστ μιας και η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται εφέτος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 3ο όμιλο του Περιφερειακού. Ο βασικότερος βέβαια λόγος διεξαγωγής του αγώνα είναι οι παίκτες των γηπεδούχων να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Τόσο ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας Θανάσης Λιάγκας όσο και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Λιόλιος συνέχισαν κανονικά την εκγύμναση των παικτών τους, αρχικά τη Δευτέρα δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης που έγιναν στο γυμναστήριο του γηπέδου του Λιτοχώρου Πύρρος Δήμας.

Το πρόγραμμα της Τρίτης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Νέων Πόρων περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς επίσης και ασκήσεις αμυντικής αλλά και επιθετικής λειτουργίας, ενώ σήμερα αναμένεται να δοθεί το προγραμματισμένο όπως κάθε εβδομάδα άλλωστε ρεπό στους παίκτες.

Ο Λιτοχωρίτης τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση πέρα του τραυματία Κουμορτζή που βρίσκεται πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας του (αναμένεται να ξεκινήσει να γυμνάζεται με τους υπόλοιπους από την επόμενη εβδομάδα) να έχει όλους τους υπόλοιπους στη διάθεση του!

 

Τελευταία Νέα