Σάτο: «Δύσκολο παιχνίδι με Μάλαγα»

Σάτο: «Δύσκολο παιχνίδι με Μάλαγα»

Gazzetta team
Σάτο: «Δύσκολο παιχνίδι με Μάλαγα»

bet365

Ο Ρομέιν Σάτο τόνισε ότι μετά την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός πρέπει να επικεντρωθεί στη δύσκολη αναμέτρηση με τη Μάλαγα.

«Είναι μια νέα φανέλα και διαφορετική. Είναι πολύ άνετη και έχει πολύ απαλό ύφασμα και είναι πολύ άνετη», ανέφερε για τη νέα εμφάνιση ο φόργουορντ των «πρασίνων», ενώ για το αν η άσπρη είναι η αγαπημένη του εμφάνιση, απάντησε: «Όχι δεν είναι η άσπρη, αλλά η μαύρη. Γιατί φόραγα πολλά χρόνια τα μαύρα στην Σιένα και το έχω συνηθίσει αυτό το χρώμα. Το μαύρο και το πράσινο είναι τo αγαπημένο μου».

Τέλος, όσον αφορά στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα στο Ολυμπιακό Στάδιο, υποστήριξε: «Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι. Δεν το είχαμε στο μυαλό μας γιατί προετοιμαζόμασταν αρχικά για το κύπελλο και στη συνέχεια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Η Μάλαγα είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, για να ξεκινήσουμε με νίκη της υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα