«Συνεχώς βελτιώνεται ο Ρούνεϊ»

«Συνεχώς βελτιώνεται ο Ρούνεϊ»

Θάνος Σαρρής
«Συνεχώς βελτιώνεται ο Ρούνεϊ»

bet365

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στάθηκε για μια ακόμα πλευρά στο πλευρό του του Γουέιν Ρούνεϊ, τονίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει δείξει δείγματα προόδου όσον αφορά την συμπεριφορά του.

«Νομίζω ότι δείχνει τρομερή βελτίωση όσον αφορά την ιδιοσυγκρασία του τα τελευταία χρόνια. Η ωριμότητα φέρνει και άλλα στοιχεία και ο Ρούνεϊ συνεχώς βελτιώνεται», τόνισε ο «Φέργκι» και πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει μιλήσει με τον Ρούνεϊ από το ματς της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο στην Ποτγκόριτσα:

«Του έστειλα μήνυμα, αλλά δεν μου απάντησε. Δεν έχω δει το συμβάν αλλά μου είπαν ότι αντέδρασε. Στο μυαλό μου δεν έκανε και το χειρότερο πράγμα στον κόσμο». Ο Φέργκιουσον ρωτήθηκε για μια ακόμα φορά για το μέλλον του στην Γιουνάιτεντ, για να απαντήσει:

«Είμαι στην θέση του προπονητή εδώ και 25 χρόνια. Υπάρχει καιρός από την πλευρά μου ώστε να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαστε ικανοί να εξελισσόμαστε και όχι να γίνουμε μια επιχείρηση που θα παίρνει μόνο αποτελέσματα. Δεν αλλάζει κάτι στην Γιουνάιτεντ».

 

Τελευταία Νέα