Στου Ρέντη τα αυριανά... αστέρια

Στου Ρέντη τα αυριανά... αστέρια

Gazzetta team
Στου Ρέντη τα αυριανά... αστέρια

bet365

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είχαν την ευκαιρία να βρεθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού που ανήκουν στην Ακαδημία του συλλόγου στο Σίδνεϊ, ενώ οι νεαροί είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τα ινδαλματά τους.

Στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών βρέθηκαν οι Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Φουστέρ, Μιραλάς, Ορμπάιθ, Κοστάντσο, Μακούν, Μοντέστο, Αμπντούν, Μανιάτης, Χαβίτο, Μόνχε (ήταν η πρώτη του προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του) και Μέγιερι, οι οποίοι χάρηκαν που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» απουσίαζαν, αφού ενσωματώθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της Ακαδημίας, Κυριάκος Τοχούρογλου μαζί με τον Γιώργο Αμανατίδη ξενάγησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Η επίσκεψη των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη (05/10), ενώ ο Τοχούρογλου είχε όλο αυτό το διάστημα θα έχει συναντήσεις εργασίας με στελέχη της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, με θέματα την οργάνωση, ανάπτυξη και λειτουργία της, καθώς και τον προγραμματισμό της φετινής περιόδου.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα