Δύο με φόντο το Κύπελλο

Δύο με φόντο το Κύπελλο

bet365

Τα ημιτελικά του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών πραγματοποιηθήκαν με το Αθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας για το πρώτο τίτλο της χρονιάς. Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές.
Ο Τεχνικός του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, Γιαννουλάκης Άγγελος ανέφερε: «Για εμάς δεν ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Η απόδοσή μας δεν ήταν καλή. Δώσαμε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ και ο Αθηναϊκός είχε πολύ καλή ευστοχία. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας ήταν πολύ καλύτερη. Η διαφοράς μας με τον Αθηναϊκό είναι μεγάλη. Είμαστε ευχαριστημένοι μόνο από το δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να παλέψουμε όπως σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος να κάνουμε τη σούμα. Συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό και καλή επιτυχία στον τελικό».

Σμυρναίου: «Δεν συγχωρεί τα λάθη ο Αθηναϊκός»

Η παίκτρια του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, Σμυρναίου Όλγα επισήμανε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε συγκεντρωμένες στο γήπεδο και ο Αθηναϊκός δεν συγχωρεί τέτοια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, συγκεντρωμένα και παθιασμένα, αλλά βρήκαμε απέναντί μας μια πολύ δυνατή άμυνα. Συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό και στις παίκτριές του. Συγχαρητήρια και στις συμπαίκτριές μου που κάνουμε ότι καλύτερο με δεδομένες τις συνθήκες.

Κτιστάκης: «Δύσκολος τελικός»

Ο Αθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό με τον Κτιστάκης Γιάννης να τονίζει: «Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ γιατί η πρώτη μέρα των αγώνων ήταν οργανωμένη σωστά και έγιναν δύο πολύ καλά παιχνίδια. Οι αθλήτριές μας ανταποκρίθηκαν πλήρως σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Ο ΔΑΣΑΛ είναι πολύ καλή ομάδα και πάντα όταν παίζεις με τον ΔΑΣΑΛ πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος. Η απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή και κερδίσαμε δίκαια. Ο τελικός θα είναι δύσκολος, θα προετοιμαστούμε
κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι».

Καλέντζου: «Μας βγήκε ότι σχεδιάσαμε»

Η Καλέντζου Δήμητρα του Αθηναϊκού ανέφερε με τη σειρά της: Θέλω να συγχαρώ τις συμπαίκτριές, μου και το προπονητικό τιμ. Στο ξεκίνημα δεν δώσαμε κανένα περιθώριο στο ΔΑΣ Άνω Λιοσίων να μπει στο παιχνίδι. Μας βγήκαν όλα τα σουτ και όλα όσα σχεδιάσαμε στην άμυνα. Κάναμε ένα πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο. Αυτό θα πρέπει να βελτιώσουμε για να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ γιατί οργάνωσε ένα πολύ καλό φάιναλ φορ».

Δάγλας: «Με εξέπληξαν τα κορίτσια!»

Ο Πρωτέας Βούλας επικράτησε του Πανιωνίου με τον προπονητή της ομάδας, Αλέξανδρο Δάγλα να τονίζει: «Θέλω καταρχήν να συγχαρώ τα κορίτσια, γιατί σήμερα με εξέπληξαν για ακόμα ένα παιχνίδι, με το πάθος τους, με την ομαδικότητά τους και την πίστη που έχουν για αυτή την ομάδα. Ξέρετε είναι δύσκολο μια ομάδα που είναι τρίτη από το τέλος, μια ομάδα καταδικασμένη, το τελευταίο διάστημα να δείχνει πολύ μεγάλα σημάδια βελτίωσης και είναι πολύ σημαντικό ότι επέστρεψε το χαμόγελο και η πίστη ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε. Εμάς ο στόχος μας είναι η παραμονή, αλλά το θεσμό του κυπέλλου τον είδαμε σαν μια πρόκληση, να προβάλλουμε το σύλλογο που είναι πολύ νοικοκυρεμένος και να κάνουμε ανταγωνιστικά παιχνίδια όπως σήμερα. Τεχνικά δεν θέλω να μιλήσω. Για μένα κέρδισε ο πιο τυχερός. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Πανιώνιος ήταν πάρα πολύ καλός, παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος. Εμείς στο τέλος κερδίσαμε το παιχνίδι. Κάθε ντέρμπι εξαρτάται στο τέλος από ένα σουτ, μια καλή άμυνα. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Για τον τελικό, θέλουμε να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί, να παίξουμε ακόμα ένα καλό παιχνίδι. Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, ιδιαίτερα εάν περάσει ο Αθηναϊκός. Χάρηκα ιδιαίτερα γιατί είχε πολύ κόσμο σήμερα και πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης».

Κασάπογλου: «Κεφάλια κάτω»

Η Θάλεια Κασάπογλου του Πρωτέα Βούλας, τόνισε με τη σειρά της: «Από την στιγμή που προκριθήκαμε στο Final Four είχαμε στόχο να πάρουμε ένα μετάλλιο. Πρέπει να βάλουμε και πάλι τα κεφάλια κάτω για τον τελικό. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι . Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το σωματείο, με αυτή διοίκηση, αυτό τον προπονητή και αυτές τις συμπαίκτριες».

Παππάς: «Παιχνίδι υψηλού επιπέδου»

Από την μεριά των ηττημένων ο Αλέξανδρος Παππάς ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον κ. Δάγλα και την ομάδα του. Έγινε ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θεωρώ ότι κανείς δεν περίμενε πριν το αγώνα να παρουσιάσουν και οι δύο ομάδες ένα τόσο καλό πρόσωπο. Ήταν παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Παρόλο που είμαι ένα μήνα στην ομάδα του Πανιώνιου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε οι παίκτριές μας με έχουν κάνει να αισθανθώ ότι δουλεύω μαζί τους πολλά χρόνια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, με γεμίζει με ευθύνες και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα, είναι πολλές φορές που ότι σχεδιασμούς και να κάνεις, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σχεδιάζονται, όπως το γεγονός ότι ο Πρωτέας στην τέταρτη περίοδο έχει βάλει 35 πόντους, εκ των οποίων 10-15 πόντοι είναι μεγάλα καλάθια που εμπεριέχουν και το στοιχείο της τύχης. Αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα κρίνονταν σε ένα λάθος, ένα εύστοχο σουτ. Εμείς έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στον μικρό τελικό και την Δευτέρα θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον ίδιο καλό εαυτό, να πάρουμε μία θέση την οποία ο Πανιώνιος δεν είχε κατακτήσει στα προηγούμενα Final Four, να ανέβουμε ένα σκαλί πιο πάνω. Συγχαρητήρια στον Πρωτέα, αλλά θέλω να δώσω μεγάλα συγχαρητήρια στα κορίτσια του Πανιώνιου, που τον τελευταίο μήνα με τρομερή θέληση και συγκέντρωση προσπαθούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Πρασσά: «Ένα σκαλί πιο ψηλά!»

Η Σταυρούλα Πρασσά του Πανιωνίου, είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πρωτέα. Δεχθήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο 35 πόντους και έτσι μας κερδίσανε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην συμπαίκτριά μου την Κοχ που προσπάθησε όσο μπορούσε να κρατήσει το παιχνίδι. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, που από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας άλλαξε νοοτροπία και τρόπο σκέψης. Η ομάδα είναι ένα σκαλί πιο ψηλά και δουλεύουμε πλέον σημαντικές λεπτομέρειες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα στον μικρό τελικό για να ανεβάσουμε την ομάδα ένα σκαλί πιο ψηλά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα