Φιλικών... συνέχεια για ΠΑΟΚ

Φιλικών... συνέχεια για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί την Τετάρτη για την Αντάλια της Τουρκίας, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα συμμετάσχει στο διεθνές φιλικό τουρνουά Rixos Cup.

Μαζί με τον ΠΑΟΚ θα συμμετάσχουν ακόμη πέντε ομάδες, ενώ πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στην τελική σύνθεση των αγώνων, αφού η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και η Ολίμπια Λιουμπλιάνας αντικατέστησαν τις Ρίγα και Παρτιζάν Βελιγραδίου, οι οποίες αποχώρησαν.

Πλέον, η τελική σύνθεση του τουρνουά είναι: ΠΑΟΚ, KK Ζάγκρεμπ, Ολίμπια Λιουμπλιάνα, Τουρκ Τέλεκομ, Αντάλια και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί 16-19 Σεπτεμβρίου στο «Ataturk Kapali Spor Salonu» και μία ημέρα πριν από την έναρξη των αγώνων θα γίνει κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων, οπότε και θα γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων της διοργάνωσης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα