Τραυματισμός και ήττα για Τζόκοβιτς!

Τραυματισμός και ήττα για Τζόκοβιτς!

bet365

Φρένο στην ξέφρενη πορεία του Νόβακ Τζόκοβιτς έβαλε ο τραυματισμός στον ώμο στον τελικό του Western & Southern Open. Ο Σέρβος εγκατέλειψε και ο Μάρει σήκωσε την κούπα στο Σινσινάτι!

Μπορεί ο Μάρεϊ να επικράτησε με 6-4, 3-0 και να κατέκτησε τον τίτλο στο Σινσινάτι για δεύτερη φορά στην καριέρα του, όμως τα φώτα δεν πέφτουν σε αυτόν αλλά στον μεγάλο αντίπαλό του, που φέτος έχει κάνει τον κόσμο να παραμιλάει. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα στη σεζόν για τον Τζόκοβιτς ο οποίος έχει το τρομακτικό σερί 57-2. Αυτός θα ήταν ο τίτλος Νο6 για τον Σέρβο μέσα στο 2011, όμως μετά το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο προτίμησε να εγκαταλείψει και να μην ρισκάρει ενόψει του US Open.

Ετσι τελείωσε το σερί του Νο1 του κόσμου, ο οποίος μετρούσε 16 σερί νίκες μετά την ήττα από τον Φέντερερ στα ημιτελικά του Roland Garros. Ο Νόλε ήταν εκτός της εκπληκτικής του φόρμας στο πρώτο σετ, μετά το τέλος του οποίου πήρε ιατρικό time out. Το δεύτερο σετ δεν έμελλε να ολοκληρωθεί ποτέ, με τον Μάρεϊ να κατακτά τον τίτλο μετά από 1 ώρα και 12 λεπτά.

 

Τελευταία Νέα