Με νέο «αίμα» για το πρώτο βήμα

Με νέο «αίμα» για το πρώτο βήμα

Gazzetta team
Με νέο «αίμα» για το πρώτο βήμα
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε (20:30, Conn-x Tv) στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι και θέλει να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης έχοντας τρεις νεοφερμένους στην αρχική ενδεκάδα. Το gazzetta.gr είναι στο Ισραήλ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θέλει να δει τον Παναθηναϊκό να μένει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο και η πρόκριση κόντρα στη Μακάμπι είναι μονόδρομος μετά και τον αποκλεισμό από την Οντένσε για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο «Μπλούμφιλντ», οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν καυτή ατμόσφαιρα, αλλά είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες έδρες και δεν θέλουν να πάθουν ό,τι και ο Ολυμπιακός πέρσι. Ο Πορτογάλος προπονητής του Τριφυλλιού θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 έχοντας για πρώτη φορά φέτος στην αρχική ενδεκάδα τούς Βιτόλο, Καντέ, Κουίνσι και Τοτσέ.

Συγκεκριμένα, ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του Τελ Αβίβ τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Καντέ με τον Μπουμσόνγκ. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Βιτόλο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι τρεις του κέντρου. Στην επίθεση, ο Λέτο θα κινείται αριστερά, τον Κουίνσι δεξιά και τον Τοτσέ στην κορυφή.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα