Προβλέπει το τέλος του lockout ο ΛεΜπρον
Το δεύτερο lockout στην Ιστορία του ΝΒΑ «τρέχει» από την 1/7 και στις διαδοχικές συζητήσεις ιδιοκτητών και παικτών δεν έχει σημειωθεί πρόοδος. Παρόλα αυτά υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως όλα θα τελειώσουν σύντομα.
«Είμαι αισιόδοξος πως θα υπάρξει χρονιά φέτος. Πολύ αισιόδοξος» είπε ο ΛεΜπρον Τζέιμς, με τον All Star των Χιτ να αποκαλύπτει ποιος ο στόχος του άμα την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Οι Μάβερικς ήταν μία σπουδαία ομάδα κι άξιζαν το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να το χρησιμοποιήσω ως κίνητρο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.