Έστειλε το μήνυμα ο Φερέιρα

Έστειλε το μήνυμα ο Φερέιρα

Gazzetta team
Έστειλε το μήνυμα ο Φερέιρα

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε να καταλάβουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού πως οι Τοτσέ και Κουίνσι δεν ήρθαν να σώσουν την ομάδα, αλλά για να δώσουν βοήθειες.

Πρώτη προπόνηση ήταν αυτή της Τετάρτης για τον Κουίνσι και τον Τοτσέ, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να παρουσιάζει στους παίκτες του τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού και να τους ξεκαθαρίζει πως δεν ήρθαν για να... σώσουν την ομάδα: «Από εδώ ο Τοτσέ και ο Κουίνσι. Ήρθαν και οι δύο για να μας βοηθήσουν όχι για να μας σώσουν».

Στη συνέχεια πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πως είχε όρεξη και για να σπάσει τον... πάγο λέγοντας στον Τοτσέ, ο οποίος δεν ξέρει αγγλικά, «με αυτούς μπορείς να μιλάς» δείχνοντας τους ισπανόφωνους παίκτες αλλά και τους Σεϊταρίδη, Κατσουράνη και Καραγκούνη που γνωρίζουν τη γλώσσα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα