Ενοίκιο για την Παιανία!

Ενοίκιο για την Παιανία!

Gazzetta team
Ενοίκιο για την Παιανία!

bet365

Μεταγραφική είδηση δεν έβγαλε το «πράσινο» ΔΣ, αλλά η… απαίτηση της πλευράς Βαρδινογιάννη προς την ΠΑΕ για αλλαγή σύμβασης όσον αφορά την παραχώρηση της Παιανίας είναι θέμα που προκαλεί αίσθηση!

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου ο Δημήτρης Γόντικας παρουσίασε προς τα υπόλοιπα μέλη μελέτη του κτηματομεσίτη Γιάννη Ρεβύθη, βάσει της οποίας η αξία ενοικίασης των εγκαταστάσεων ανέρχεται σε 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Σαμαράς σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα πρότεινε για να μην υπάρξει πρόβλημα να γίνει σύμβαση ενοικίασης, ώστε να εξακολουθεί ο Παναθηναϊκός να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις που ανήκουν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα