Ξαναθέλει Σέλτικς ο Γουέιφερ

Ξαναθέλει Σέλτικς ο Γουέιφερ

Γιάννης Ράμμας
Ξαναθέλει Σέλτικς ο Γουέιφερ

bet365

Σε πέντε χρονιές στο ΝΒΑ ο Βον Γουέιφερ δεν έχει παραμείνει στην ίδια ομάδα δεύτερη χρονιά κι ευελπιστεί αυτό να αλλάξει με τους Σέλτικς.

Έπειτα τους Λέικερς, τους Κλίπερς, τους Νάγκετς, τους Μπλέιζερς και τους Ρόκετς, η ομάδα της Βοστόνης ήταν η έκτη από το 2005. Πέραν του ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί εκ των φαβορί για τον τίτλο, η συνεχής αλλαγή περιβάλλοντος έχει κουράσει τον 26χρονο.

«Θα άρεσε στον Βον να επιστρέψει στους Σέλτικς. Δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να παραμείνει στην ίδια ομάδα» είπε ο ατζέντης Τέρενς Ντόιλ.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο με τους «Κέλτες» τον περασμένο Ιούλιο κι έβγαλε όλη τη χρονιά μαζί τους έχοντας 3,2 πόντους, 0,8 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε περίπου 10 λεπτά συμμετοχής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.