«Τσεκουριά» Nova σε Super League

Gazzetta team
«Τσεκουριά» Nova σε Super League

bet365

Νέα δεδομένα εμφανίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από το οποίο ο Όμιλος Forthnet έκοψε 44 εκατ. ευρώ από τις ομάδες της Super League, διότι θεωρεί ότι έχουν δυσφημήσει και απαξιώσει το προϊόν!

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με τους στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δυσφημεί το προϊόν και δημιουργεί αποστροφή στον κόσμο (καταναλωτικό κοινό της εταιρίας) για το οποίο ξόδεψε 176 εκατ. ευρώ, για να αποκτήσει τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ως εκ τούτου, ο όμιλος εταιριών Forthnet αποφάσισε ότι η απαξίωση της διοργάνωσης του ποδοσφαίρου απαξιώνει και το προϊόν στο οποίο επένδυσε και το καθιστά ζημιογόνο. Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο οι ιθύνοντες του ομίλου αποφάσισαν να κόψουν το 25% από το συμφωνηθέν ποσό (176 εκατ. ευρώ) για όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Πράγμα που σημαίνει ότι οι 14 ομάδες που μετέχουν στη Super League χάνουν συνολικά 44 εκατ. ευρώ!

Aναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η εν λόγω διερευνόμενη πολύ σοβαρή υπόθεση έχει προκαλέσει ιδιαίτερα έντονη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League, με άμεση συνέπεια τη σημαντική υποβάθμιση του εμπορικού προϊόντος, το οποίο ο όμιλος εταιρειών μας έχει αποκτήσει από το Συνεταιρισμό σας δια των από 11.10.2010 Συμβάσεων.

Η ισχυρή αμφισβήτηση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος της Super League προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στα συμφέροντα του ομίλου μας και μας εκθέτει σε ανυπολόγιστους οικονομικούς κινδύνους, δεδομένου ότι η κοινή γνώμη στρέφεται εναντίον της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά τηλεοπτικά προϊόντα μας.
Τα ανωτέρω στοιχεία συνιστούν αυταπόδεικτη υποβάθμιση της αξίας του προϊόντος στο οποίο αποβλέπαμε κατά τη σύναψη όλων των μεταξύ του Συνεταιρισμού σας και του ομίλου εταιρειών μας Συμβάσεων και καθιστούν προφανές ότι το υπό τις τότε συνθήκες συμφωνηθέν αντάλλαγμα, δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πραγματική αξία του προϊόντος.

Θεωρούμε αυτονόητη τη μείωση της καταβλητέας ετήσιας αμοιβής κατά τουλάχιστον είκοσι πέντε τοις εκατό (25%) τόσο για την τρέχουσα και μη λήξασα ακόμη αγωνιστική περίοδο 2010-2011 όσο και για τις υπόλοιπες αγωνιστικές περιόδους ισχύος όλων των μεταξύ των δύο οργανισμών μας συμβάσεων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα