«Πόρτα» και στην νέα πρόταση της Μπάρτσα
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Ιταλοί είναι δυσαρεστημένοι με την πρόταση των Καταλανών, αφού το ποσό που απαιτείται εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Τα 11 εκ. ευρώ περίπου που αρχικά συμφώνησαν οι δύο ομάδες ότι είναι το ποσό-κλειδί για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Σάντσες στην Βαρκελώνη δεν θα είναι… cash.
Αντίθετα, η Μπάρτσα προτείνει το 30% από τα 11 εκ. να δοθεί εφόσον ο παίκτης αγωνιστεί σε περισσότερο από το 50% των συνολικών αγώνων που θα δώσουν οι πρωταθλητές, και παράλληλα η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Champions League.
Η πρόταση του Μπαρτομέου δεν άρεσε στον Τζίνο Πόζο που ζήτησε να αλλάξει τουλάχιστον το τελευταίο, την ώρα που ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί με τον παίκτη η ακριβής διάρκεια του νέου συμβολαίου.
Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι με τόσες παραμέτρους, αν η Μπαρτσελόνα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, θα χρειαστεί πολύ σκέψη για αν δώσουν τα χέρια οι δύο σύλλογοι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
