Η άμυνα έφερε την… επιστροφή για Μίσσα
Ο Κώστας Μίσσας παραδέχτηκε πως η ομάδα είχε κακό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η άμυνα τους επέτρεψε να επιστρέψουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τη νίκη.
Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Κώστας Μίσας ανέφερε κατά τη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε πολύ κακό πρώτο μέρος. Παίξαμε καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο και επιστρέψαμε στον αγώνα χάρη στην αμυντική μας δουλειά. Αλλά αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στο σουτ και η Εβίνα ειδικά δυσκολεύτηκε πολύ. Πιστεύω ότι η Κροατία εκτέλεσε καλά την τελευταία επίθεση και συγχαρητήρια για τη νίκη».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
